Práve je 26 Dec 2009, 11:12

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 32 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Všeličo
OdoslaťOdoslané: 08 Aug 2009, 14:02 

Založený: 07 Aug 2009, 12:54
krtkosk napísal:
Ale Ti to trvalo, kým si sem dorazil, ešte že sú v Interi pružnejší ľudia :fan: DLHO MI TRVALO VYMYSLIET NICKNAME :-D
Ty chceš tipy, ale ja neviem tipovať :no: A na FOSE by som Ti ani nedal tip, lebo som zaujatý ;-) Tajne dúfam, že sa Trnava odtrhne a dá im 5, však sú posledný, musia vyhrať, ale podľa mňa, taká dosť tutovka na sobotu, kua a keď to nevzjde, tak zase hanba :oops: Fortuna Dusseldorf doma 1 v 2. nemeckej. Kurz 1,95 No a čo by malo byť, tak Prešov by nemal vyhrať s Bystricou, lebo sú tragédi, Trnavu som už spomínal, ale netipoval by som ju :no: a Podbrezová by mala vyhrať a ak máš veľa peňazí, môžeš risknúť Bayrn v Hoffenheime, ale netuším, akú majú formu tie mužstvá momentále :mrgreen:
No, dosť som sa rozkecal o blbostiach a polovica nevyjde, tak netipuj :fan:

tak dík, zaujala ma jedine tá Fortuna, naše divné ligy nedávam :no:

OdoslaťOdoslané: 08 Aug 2009, 14:22 

Založený: 28 Jún 2009, 12:56
Hovoríš, ako keby Ti ostatné ligy vychádzali :lol: :hahaha: Dusseldorf začal už o 13.00, tak zo zárobku mať nič nebudeš :no: polčas vyhráva 3:0, tak som to dobre odsledoval :cap: a to ostatné, to bolo, ako by malo byť, ale ako som písal, v sobotu by som bol vybral ten Dusseldorf, však som to dal aj do tutovky :thumb: už len to ostatné aby vyšlo :party:
P.s. chápem, vymyslieť nick, to dá zabrať :ooh:

OdoslaťOdoslané: 10 Aug 2009, 08:16 

takže 3-0 pre TT, dúfam že ti to stačí :fan: inak, na profutbal.sk ako tak občas čítam, ťa už niektorí majú pekne "v zuboch", pevné nervy prajem ;-) :party:

OdoslaťOdoslané: 23 Aug 2009, 13:22 

Tak potešilo a ešte viac 0:1 doma s DS :woohoo: aj tohto týždňové výsledky sú zatiaľ priaznivé, ak dnes prehrajú v KE o čom nepochybujem :mrgreen: a Prešov vyhrá, sú posledný :tongue: Potom majú doma B. Bystricu a idú do Nitry, tiež to nevyzerá na bodovú žatvu, tak nálada je dobrá :jump: Len teba som už nikde nevidel dosť dlho. Buď veľa zarábaš chodíš po dovolenkách, alebo máš v paži :cry: a profutbal nerieš, to nie som ja :lol:
Dnes vyhral náš dorast presvedčivo 5:0 a konečne aj starší žiaci 2:1, takže už k dokonalosti chýba len výhra Košíc apekný víkend za nami ;-)

OdoslaťOdoslané: 29 Aug 2009, 15:48 

nazdárek, máš pravdu bol som si trošku odýchnuť na dovo ;-) kedže som nebol na nete tak až teraz som si prečítal výsledky naších chlapcov, nuž na začiatok a v rámci možností slušné výsledky (teda až na to Bčko) ale dúfajme, že sa to bude len zlepšovať :thumb:
a čo sa týka SK futbalu v rámci UEFA ligy, pobavil ma hlavne Slovan, údajne išli hrať do Amdamu s dobrou obranou a chceli si dať pozor na Sousu, keď som sa dozvedel že im dal 4 góly... :-D
PS: čo Senica? :cool:

OdoslaťOdoslané: 30 Aug 2009, 22:37 

To sa niekomu žije, keď má na to, aby chodil po dovolenkách :mmm:
Mňa v UEFe rozčúlila Žilina :ooh: Mali na to, aby vyhrali a postúpili, ale oni motáci kašľali na to, aby hrali futbal a len odkopávali lopty :ooh: Slovan som až tak neriešil, mňa neprekvapil, čakal som to :tongue: prekvapili ma Košice, domácou remizou a dostať tam za 18 minút 5 gólov, tak to už chce riadnu odvahu :oops:
Senica zazmluvnila Števka na 2 roky, keď sa mu od júna napodarilo násjť iný klub, nechápem prečo, podľa mňa dobrý futbalista :-? a zobrala na hosťovanie Pončáka z Trnavy. Čiže filozofiu počas tvojej dovolenky nezmenili :no: akurát vyhrali v Košiciach, po úplne strašnom futbale, som to pozeral, to horší futbal sa už asi ani nedá hrať. Košice nevedeli sa dostať k bránke a oni ôsmy stáli na vlastnej 16-ke. Po repre prestávke idú do Ružomberka, asi ich pôjdem pozrieť :fan: musia prehrať, aby po ďalšej domácej prehre s Nitrou mohli byť už konečne posledný :-)
Tak sa drž a konečne už makaj, aby si mal aj o rok na dovolenku :beer:

OdoslaťOdoslané: 05 Okt 2009, 09:20 

nazdárek, no už aj jeseň prišla tak reku zase niečo napíšem :-) počuj kedže sa predbežne chystám na to stretnutie, ak máš nejaké nápady, pripomienky, dodrbania napíš, "hodím" do pléna Jožovi alebo Tonymu :cool:
ps: akože Slovan vyhral pred "plným" domom v SE a ty nič? :fan:

OdoslaťOdoslané: 05 Okt 2009, 20:55 

Ako nič? Však som tam hodil jeden príspevok, hádam ma nevymazali :lol: Ale nenapísal som to hneď na úvod a bolo tam dosť príspevkov už predomnou, tak to už nemalo také grády.

Nuž, stretnutie... Nemám nič, zatiaľ ;-) snažím sa pretlačiť jeden projekt vo firme, zatiaľ mi ho nezamietli, tak ak by to vyšlo, tak potom zavolám rovno Tonymu, naňho je kontakt na stránke, ale dávam tomu takých 15%, tak zatiaľ mu asi ani nič nehovor... Dnes som to pripomienkoval, lebo si žiadali doplnenie, tak uvidíme. Vymyslel som to proste geniálne, nič lepšie sa nedá :mrgreen: ale vraj aj snaha sa cení :-) Škoda, že som to nestihol uzatvoriť do toho stretnutia, ale veď ak by tých 15% náhodou vyšlo, tak bude hádam ešte nejaké stretnutie... Napíš mi potom nejaké news, môžeš aj do mailu, hlavne také tajné, že od koho kupujeme v lete licenciu a tak :lol:

No a fakt Ti to teda trvalo, kým si odpísal, si neporiadny :yes: ja už len dúfam, že v jednom klube nastalo uspokojenie a v poslednom jesennom kole to bude súboj o posledné miesto :mrgreen: nech je sranda.

OdoslaťOdoslané: 06 Okt 2009, 11:12 

máš pravdu ale všimol som si to až neskôr, človeče niektorí sú už s teba zúfalí :-)
hm tak nech to výjde, ja sa posnažím poslať niečo cez tie 2%, hádam to bude na nejakú úradnú pečiatku :cool:
ok, ak mi nič nečakané do toho nepríde pôjdem tam a budem referovať a inak na repre mám podobný názor, vlastne ak mám pravdu povedať ja som už natoľko rezignoval, že mi je to jedno, hráčom to prajem ale zbytku ani omylom, ak aj postúpia zase sa vyrojí toľko expertov a záchrancov nášho futbalu, súdruh L povie, že to je hlavne jeho 10ročná zásluha, časť ľudí uverí, bude tlieskať, nechá na nose ružové okuliare, zrazu náš futbal bude jeden z najlepších min v EU, naša liga lepšia ako v Čechách a pod. "kraviny" :-| bohužiaľ tento úspech, ak príde podľa mňa narobí viac škody ako úžitku resp. pôjde v šľapajách hokeja, ale rád by som sa mýlil...
nuž radšej nech sa zotaví Inter a postupne sa prepracuje tam kam patrí aj keď opäť pravdu povediac, neviem či zrovna to bude úspech, keď vieme ako to momentálne s SK futbalom vyzerá, no dosť bolo pesimizmu, nech žije golf :thumb: :fan:

OdoslaťOdoslané: 07 Okt 2009, 21:21 

Tie 2% sú dobrá vec, ja pobehám aj kolegov, čo nebudú chcieť dať nikde, nech mi to podpíšu a odnesiem to na DU ;-) da sa tak zohnať pár drobných a ideálne by bolo, ak by sa podarilo nejaké firmyčky, to je už slušný balík, ak majú dobrý obrat.
Na repre sme na tom asi rovnako, hráči si zaslúžia, ale už tréner si nezaslúži :-x podľa mňa to skončí 1:1 v sobotu a všetci budú spokojní, teda okrem Čechov :no: ale tí si za to môžu sami. Na MS im už asi potom budem držať palce, veď keď už sú tam, nech idú ďaleko, to bude môcť pomôcť nášmu futbalu, ale moje životné skúsenosti hovoria, že aj keby sme tri kvalifikácie po sebe skončili posledný, tak tí funkcionári na tých zväzoch tam ostanú aj tak. Však len na tých krajských zväzoch sú tí istí od roku 1980 :sick: Musím si raz nájsť čas a preštudovať ten zákon o občianskych združeniach, SFZ je tiež občianske združenie, ale neumožňuje všetkým členom voliť prezidenta združenia, to by mohlo byť napadnuteľné. Raz ich zruším :lol:
Tak mi potom daj infošky zo stretnutia, lebo tu už netrpezlivo browsujem a nič :-)

OdoslaťOdoslané: 10 Okt 2009, 10:38 

nazdárek, už som tu mal napísaný dlhší prípevok ale kedže som ho písal priebežne a bol som tu dlho akosi ma to "vyhodilo" a celý príspevok mi zmazalo :-x takže o tom stretnutí ako aj news ti napíšem do mail...

OdoslaťOdoslané: 10 Okt 2009, 17:32 

Samé výhovorky, nešika :lol:

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 32 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.